Advertorial
OUD-ALBLAS – Het bedrijf Tuytel uit Oud-Alblas bestaat dit jaar 25 jaar en viert deze bijzondere mijlpaal met een grootse open dag op zaterdag 14 september 2024. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur om een kijkje te nemen op het terrein van Tuytel aan de Heiweg in Oud-Alblas. Tijdens deze feestelijke dag kunnen bezoekers genieten van diverse activiteiten. Er is een speciaal demoterrein ingericht waar verschillende machines en technieken gedemonstreerd worden. Daarnaast worden op het terrein verschillende hapjes en drankjes geserveerd.

Er is een Werving & Selectie hoek ingericht voor mensen die interesse hebben in een carrière in het grondverzet, recycling, grondstoffen, transport of zuigtechniek. Ook voor kinderen is er genoeg te doen: van een springkussen tot minikraantjes en leuke knutselactiviteiten met Clown Funny.

Een bijzonder hoogtepunt van de dag is de officiële opening van het nieuwe kantoorpand, wat om 15:00 uur zal plaatsvinden. De opening wordt verricht door de burgemeester van Gemeente Molenlanden.

25 jaar Tuytel
Tuytel heeft in de afgelopen 25 jaar een sterke positie opgebouwd in de sector. Het bedrijf begon in 1999 als een kleinschalige onderneming en is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. Tuytel staat bekend om haar expertise in grondverzet, recycling, transport en zuigtechniek en heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor zowel grote als kleine projecten.

Open dag
Bezoekers zijn zaterdag 14 september 2024 van harte welkom tussen 11:00 en 17:00 uur op het terrein van Tuytel aan Heiweg 3 in Oud-Alblas.

Voor degenen die met de auto komen, zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ook de fiets is een prima alternatief om naar het evenement te komen.

Kom langs en vier dit bijzondere jubileum met ons mee!

DCIM100MEDIADJI_0881.JPG

Deel dit bericht via...