ALBLASSERDAM – In de nacht van zondag 18 op maandag 19 augustus 2024 is er bij een flat aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam een overleden man aangetroffen. Rond 01.00 uur werden de politie, ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter opgeroepen voor een noodgeval. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek al snel dat hulp niet meer zou baten. De inzet van de helikopter werd daarom geannuleerd.

De Calamiteiten Unit van het Team Transport van de politie Rotterdam kwam ter plaatse om een tent te brengen, zodat passanten en flatbewoners niet onnodig geconfronteerd zouden worden met de overleden Alblasserdammer.

Niet veel later arriveerden ook de mensen van de Forensische Opsporing. Vooralsnog gaat de politie niet uit van een misdrijf, maar om dit uit te sluiten, is er wel onderzoek nodig.

Het is al de derde keer in een jaar tijd dat er nabij de flats aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam een overleden persoon is aangetroffen. Bij de vorige twee keer betrof het een zelfdoding.

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Update: De politie heeft het onderzoek afgerond en gaat ook in dit geval uit van suïcide.

Deel dit bericht via...