ALBLASSERDAM – Jeugdland Alblasserdam nodigt alle jonge avonturiers van 4 t/m 10 jaar uit voor een betoverende ochtend in het sprookjesbos. Op zaterdag 17 augustus 2024 verandert Park Huis te Kinderdijk in Alblasserdam in een wereld vol sprookjesfiguren, magie en verrassingen. Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor deze gratis activiteit die bedoeld is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar.

Wanneer? Zaterdag 17 augustus
Tijdsvakken: 10.00 – 11.00 uur of 11.00 tot 12.00
Locatie: Park Huis te Kinderdijk, ingang Lekstraat, Alblasserdam
Leeftijd: 4 t/m 10 jaar
Inschrijven: Via de website van Jeugdland Alblasserdam

In een persbericht meldt Jeugdland Alblasserdam: “Voor deze speciale gelegenheid is Park Huis te Kinderdijk omgetoverd tot een echt Sprookjesbos. Bij de ingang, omringd door paddenstoelen, word je verwelkomd door de Koning en Koningin van het bos. Vanaf dat moment stap je een wereld binnen waar sprookjes tot leven komen! Dans met Belle en het Beest, strijd tegen Kapitein Haak, luister naar de verhalen van Peter Pan of ga op zoek naar kabouters met Roodkapje. Je weet maar nooit welke sprookjesfiguren je tegenkomt, want het is tenslotte ook zomervakantie voor hen. Laat je dus verrassen door wie je allemaal ontmoet!”

Praktische informatie:

  • Route: De route door het Sprookjesbos is ongeveer 1,5 kilometer lang en je bent een klein uur onderweg.
  • Bereikbaarheid: De ingang van het Sprookjesbos is bij de Lekstraat. Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets, zodat je volop van de magische omgeving kunt genieten.
  • Verkleed komen: Ben jij een prins of prinses? Of heb je een ander kostuum dat je graag draagt? Kom dan verkleed, want dat maakt de ervaring nog magischer!

Schrijf je snel in!
Er is plek voor maximaal 100 kinderen per tijdsvak, dus zorg dat je je op tijd inschrijft via de website van Jeugdland Alblasserdam.

Via deze link kun je inschrijven voor het tijdvak 10.00 tot 11.00 uur.

En via deze link kun je inschrijven voor het tijdvak 11.00 tot 12.00 uur.

 

Deel dit bericht via...