ALBLASSERDAM – Op de Randweg in Alblasserdam heeft vrijdagmiddag 2 augustus tussen 15.20 en 15.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een man stond met een grijze Volkswagen Passat GTE klaar om af te slaan naar de Willem de Zwijgerlaan. Hij bedacht zich echter en stuurde naar rechts om weer de Randweg op te gaan. Daar reed op dat moment al een auto. Een aanrijding volgde.

Besloten werd om in een zijstraat de schadeformulieren in te vullen, maar de veroorzaker van het ongeval ging er ineens als een speer vandoor richting de Oude Torenweg. De andere automobilist zette nog de achtervolging in, maar hield de snelle elektrische auto niet bij.

Ter hoogte van cafetaria Margret’s Corner waren meerder mensen getuigen van het ongeval. De gedupeerde komt graag met hen in contact. Er wordt gehoopt dat iemand het kenteken heeft genoteerd. Alle tips over de aanrijding zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844. Niet de politie spreken, wel een tip doorgeven? Dat kan eventueel ook via [email protected] of 0640092253.

In weggereden Volkswagen Passat station GTE zat een man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Naast hem zat een meisje / vrouw. De auto heeft hoogstwaarschijnlijk schade aan de rechter voorkant.

De eigenaar van de beschadigde auto komt graag in contact met getuigen, mensen met camerabeelden of mensen die tips hebben over de bestuurder van de weggereden auto.

 

De doorgereden auto ziet er ongeveer zo uit.

Deel dit bericht via...