NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland is zaterdagavond 3 augustus 2024 een overleden man aangetroffen. Een oplettende buurtbewoonster zag dat de voordeur en achterdeur van het huis openstonden. Ze vertrouwde het later niet helemaal, liep terug en zag daar een man liggen.

De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, maar de man was al te lang overleden om nog medische hulp te kunnen bieden. De Forensische Opsporing van de politie en een forensisch arts zijn ter plaatse en doen uitgebreid onderzoek in en om de woning.

Agenten van de noodhulp doen tegelijkertijd een buurtonderzoek, waarbij onder meer wordt gevraagd wanneer mensen de 62-jarige man voor het laatst hebben gezien. Het politieonderzoek moet uitsluitsel bieden over de doodsoorzaak. Vooralsnog lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf.

Update: een woordvoerster van de politie laat weten dat het onderzoek uitsluitsel heeft gegeven en dat men nu uitgaat van een natuurlijk overlijden.

Deel dit bericht via...