Advertorial
ALBLASSERDAM – Woensdag 24 juli 2024 vindt in Alblasserdam weer de jaarlijkse Paardenmarkt plaats in en rondom de Kerkstraat. Zoals velen weten staan er niet alleen kramen in de Kerkstraat, maar ook aan het begin op de Dam. Op deze dag kunt u daar bij Banketbakkerij J. van der Wegen, schoenwinkel J. van Mourik, Trudy’s Lingerie leuke koopjes op de kop tikken en lekkernijen scoren. En even uitblazen met een lekker kopje koffie/ ontbijt/ lunch bij Lil’Bobs Boutique en Kidscafe.

Banketbakkerij J. van der Wegen: open 08.00-13.00
Wie kan het peperkoek tekort van 2022 nog herinneren?! Dat gaat gelukkig dit jaar niet gebeuren. Het team van deze banketbakker staat met 2 kramen vol peperkoek, oliebollen en berlinerbollen voor u klaar. Zo wel op de Dam als halverwege in de Kerkstraat, met nu nog meer vers gebakken peperkoek, om hopelijk iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Schoenwinkel J. van Mourik: open 08.00-17.00
Paardenmarkt is de start voor de 2de ronde van de uitverkoop bij de schoenwinkel. 2 kramen vol kleine prijsjes met dames en herenschoenen, ook de sandalen en slippers gaan in de uitverkoop. Wie nog een leuke handtas wil voor de helft van de originele prijs, kan hier die dag zijn slag slaan. Als extraatje voor de eerste 30 klanten, deze krijgen er een leuke gekleurde shopper bij cadeau.

Trudy’s lingerie: open 08.00-17.30
Gaat u nog op vakantie of wilt u in de mooiste badkleding in eigen tuin liggen, dan heeft Trudy’s Lingerie een prachtige aanbieding voor u: alleen tijdens de paardenmarkt, geselecteerde badmode voor €75,-. Naast deze aanbieding, natuurlijk ook rekken vol bh’s, slips en nachtkleding, dus ook hier heel veel leuke koopjes.

Lil’Bobs Boutique & kidscafe: open 08.00-17.00
Op de aankomende paardenmarkt is Lil’Bobs ook van de partij. Een kraam vol mooie acties: ontdek unieke kinderkleding en profiteer van speciale marktdeals. Er is stapelkorting in de winkel: 1 item 20%, 2 items 30% en 3 items of meer 40%. Het kidscafe is geopend met een speciale kaart voor deze dag. U kunt zowel binnen als buiten genieten van de lekkere gerechten en verschillende koffies.

Met zoveel koopjes en lekkers staat u met een glimlach vroeg op, om via de Dam met armen vol tassen, richting de paardenmarkt te lopen.

 

Deel dit bericht via...