Advertorial
PAPENDRECHT – Circus Bolalou komt deze week naar Papendrecht. De circustent wordt opgebouwd op de Markt 22, tegenover het gemeentehuis. De eerste voorstelling is aanstaande vrijdag 20 september 2024 om 16.00 uur en om 19.00 uur. “Stap binnen in een wereld vol magie, verwondering en betovering, waar dromen werkelijkheid worden. Geniet van klassiek circus in een modern jasje. Onze getalenteerde en veelzijdige artiesten komen van over de hele wereld om u een verbluffende show te bezorgen,” zo laat het circus weten.

Verder meldt Bolalou: “Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen bij een van onze 1,5 uur durende shows. Ervaar de magie van het circus, gerund door Steffie, een van de weinige vrouwelijke circusdirecteuren in Europa. Samen met haar artiesten uit verschillende landen zorgt zij voor ruim 90 minuten circusplezier. Voor en tijdens de show kunt u genieten van heerlijke versnaperingen en leuke souvenirs aanschaffen.”

Showtijden in Papendrecht:

  • Vrijdag 20 September: 16.00 & 19.00 uur
  • Zaterdag 21 September: 16.00 uur & 19.00 uur
  • Zondag 22 September : 14.00 uur

Locatie: Markt 22, Papendrecht (t.o. het gemeentehuis)

Kaarten kunt u online reserveren via www.circus-bolalou.nl of 30 minuten voor elke show aan de circuskassa. De voorstellingen om 19.00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. (€15,- per persoon)

Alle informatie omtrent kaarten is te vinden op de website www.circus-bolalou.nl .

Kom en laat u betoveren door de magie van Circus Bolalou!

Deel dit bericht via...