ALBLASSERDAM – Bij een vechtpartij in de Vechtstraat in Alblasserdam zijn dinsdagavond 17 september 2024 twee mensen gewond geraakt. De situatie liep aan het begin van de avond uit de hand tijdens een ruzie tussen buurtgenoten die al enkele weken gedoe met elkaar hebben. Dinsdag was de trigger dat een kind iets gedaan zou hebben. Daar gingen de man en vrouw verhaal over halen bij de ouders van het kind. Er werd op de deur bij een woning geslagen. Daar was men op dat adres niet blij mee, waarna één van de bewoners de man en vrouw die voor de deur stonden stevig zou hebben geschopt en geslagen.

Niet veel later werd 112 gebeld. De politie kwam met vier voertuigen ter plaatse en later volgde ook de ambulancedienst. De geschopte vrouw is in de ambulance behandeld aan onder meer haar been. Zij hoefde in eerste instantie niet mee naar het ziekenhuis. Haar man had licht letsel en hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis.

Enkele uren na de vechtpartij ging het niet goed met mevrouw. Ze zou bloed overgeven en last hebben van haar bovenlichaam. Na overleg met het ziekenhuis is er een ambulance met spoed naar haar gestuurd. Er wordt bekeken wat er precies aan de hand is en welke hulp er precies nodig is.

Woensdag hopen de gewonden aangifte te doen bij de politie.

Deel dit bericht via...