Advertorial
ALBLASSERDAM – Heb je ooit gedroomd van een gezonde levensstijl, meer energie en een natuurlijk figuur? Bij EXIT voeding en lifestyle ben je op het juiste adres. Sandra van EXIT vertelt: “Wat kun je van ons verwachten? Wij helpen je met het PS.food&lifestyle programma, dat al vele mensen in en rondom Alblasserdam heeft geholpen naar een gezond eetpatroon. Meer weten? Kijk gerust op onze website of volg ons op sociale media. Voor natuurlijke figuurcorrectie hebben wij de VacuShaper. Deze unieke oplossing helpt je om snel en langdurig vetweefsel af te breken en cellulitis te bestrijden.”

Sandra vervolgt: “De combinatie van vacuümtherapie en infraroodlampen met beweging op vetverbrandingsniveau zorgt voor een strakker en steviger figuur. De VacuShaper biedt tal van voordelen, waaronder:

– Corrigeert je figuur op de juiste plaatsen
– Straffere, stevigere huid
– Bestrijdt cellulitis
– Verbetert stofwisseling en bloedcirculatie
– Positieve invloed op stress en vermoeidheid door lymfedrainage
– Vermindert futloosheid, pijn en rusteloze benen
– Geschikt voor mensen met spier- en gewrichtsklachten, fibromyalgie

De VacuShaper kan apart geboekt worden per sessie, met een maand- of jaarabonnement. Wil je meer informatie? Stuur ons een appje op het nummer 0624786691 of een e-mail via [email protected].”

Op zaterdag 14 september is EXIT aanwezig bij de opening van My Fitt Station aan de Stationweg 3C in Sliedrecht. “Kom langs voor vragen over voeding, lifestyle en de VacuShaper.”

Je kunt de VacuShapers zien in Alblasserdam op de Plantageweg 29. “Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stap gerust binnen voor vragen of om een afspraak in te plannen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!”

Deel dit bericht via...