Advertorial
ALBLASSERDAM – Komende week vindt in Alblasserdam het Concert op de Alblas plaats. De eerste avond, vrijdag 13 september 2024, staat in het teken van een line-up van DJ’s: Jordi Ruz, de party-dj van Ibiza, ROOG, één van de grondleggers van de housescene, en Freek-F. Kaarten voor deze avond kosten een tientje en er zijn hier nog kaarten voor te koop. Op zaterdag 14 september gaat Concert op de Alblas de klassieke toer op met optredens van Excelsior Papendrecht & Chris Grem, Emma Heesters en The Originals. Deze avond is voor iedereen gratis te bezoeken.

Het gratis evenement wordt georganiseerd door de Stichting Op de Alblas en biedt een avond vol muziek, gezelligheid en verbondenheid.
Medeorganisator Ap Kremer vertelt enthousiast: “Dit is de tweede keer dat we dit organiseren. Destijds in 2018 ontvingen we alleen maar positieve reacties. En direct kwam de vraag om het nog een keer te organiseren. Dat wilden we heel graag, maar corona blies helaas roet in het eten. Dit jaar hebben we een heerlijke line-up met Emma Heesters, The Originals, en Excelsior Papendrecht met Gris Grem. En het is ons wederom gelukt om een gratis evenement neer te zetten voor Alblasserdam, door Alblasserdam. Daar waar de prijzen de pan uitschieten op festivals, kunnen wij in ons mooie dorp een gratis avond neerzetten op, naar onze mening, een geweldige plek
natuurlijk. Dit is mede dankzij onze sponsoren en de plaatselijke ondernemers.”

Het evenement zal plaatsvinden op de Alblas ter hoogte van de Dam, met boten en sloepen die dicht bij het podium kunnen aanmeren, wat het concert een bijzonder drijvend karakter geeft. “Alblasserdam en de Alblas zijn zo met elkaar verbonden, dat dit drijvende evenement ook zo uniek maakt natuurlijk,” voegt Kremer toe.

Bezoekers kunnen zowel vanaf het water genieten van deze avond als vanaf de oever ter hoogte van de Dam. “Het biedt een prachtige gelegenheid voor inwoners van Alblasserdam en omstreken om samen te komen en te genieten van een avond vol muziek en gezelligheid in een unieke setting,” aldus de organisatie.

Kaarten voor vrijdagavond zijn te koop via concertopdealblas.nl.

Meer informatie: www.concertopdealblas.nl

Deel dit bericht via...