Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for september 6th, 2024

KINDERDIJK – Ruim 200 suppers hebben donderdag 8 september 2024 een bezoek gebracht aan verlichte molens van Kinderdijk. Fotograaf Twan Beukers uit Nieuw-Lekkerland was erbij met zijn drone en maakte de onderstaande video. Kijk en geniet.

OUD-ALBLAS – De man die vrijdag 6 september 2024 met zijn auto uit de bocht vloog op de N214, een auto schampte en daarna frontaal tegen een andere auto botste en in de sloot belandde, reed onder invloed van alcohol. De man is aangehouden op basis van artikel 8 van de wegenverkeerswet. De hulpdiensten rukten vrijdagmiddag massaal uit. De wateroppervlakteredders van de brandweer hebben langere tijd in de sloot gezocht naar een fietser of voetganger die theoretisch gezien tijdens de crash meegesleurd had kunnen zijn. Van de drie bestuurders, zijn er twee ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Hoeveel de brokkenpiloot precies heeft gedronken, moet een ademanalyse gaan uitwijzen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Op de N214 bij Oud-Alblas zijn vrijdag 6 september 2024 drie personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Zeker twee mensen worden per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van één van de auto tikte eerst tegen de achterkant van een auto, tolde daarna door, klapte op de voorkant van een tegenligger en schoot daarna door in een sloot. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Wateroppervlakteredders van de brandweer hebben de sloot doorzocht om uit te sluiten dat niet bijvoorbeeld een voetganger of fietser in de sloot was beland tijdens de crash. De weg is vermoedelijk tot 18.30 uur deels afgesloten. Update de veroorzaker van het ongeval is aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.