ALBLASSERDAM – Vanaf woensdag 11 september start Jeugd-Punt in samenwerking met Owen Valk uit Alblasserdam met het aanbieden van gratis stuntsteplessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Owen is een 13-jarige fanatieke Alblasserdammer die veelvuldig te vinden is op diverse stuntstep- en skateparkjes in de omgeving. Hij bezit veel kennis en vaardigheden op het gebied van stuntsteppen en wil zijn passie graag delen met anderen jongeren in zijn dorp. Jeugd-Punt gaat hem hierbij ondersteunen.

Op 11, 18, 25 september en 2 oktober zullen er stuntstepclinics gegeven gaan worden op het skateparkje aan de Rembrandtlaan.  De tijden zijn 14.30 tot 15.30 uur. Deelname is gratis en op eigen risico. Van te voren opgeven is niet nodig.

Wel is het van belang dat deelnemers zelf een stuntstep en bescherming (helm en kniebescherming) meenemen. Mocht je willen deelnemen, maar heb je geen stuntstep en/of beschermingsmateriaal dan is het in overleg mogelijk om dit ter plekke te lenen via Jeugd-Punt.

Mocht het slecht weer (regen) zal de clinic komen te vervallen of uitgeweken worden naar een overdekte locatie indien mogelijk.

Meer informatie:
https://www.instagram.com/step_met_plezier/
https://www.instagram.com/jwalblasserdam_jeugdpunt/

Voor vragen:
[email protected]

Deel dit bericht via...