Advertorial
ALBLASSERDAM – Jan-Eric Bos uit Alblasserdam heeft maandag 2 september 2024 Bosoffice in Alblasserdam overgenomen van Ewout Bos. Bijzonder detail: J.E. Bos neemt de zaak over van E. J. Bos. Ewout Bos emigreerde een paar maanden geleden naar Portugal en zocht een opvolger voor de computerwinkel op de Van Hogendorpweg in Alblasserdam. Jan-Eric las dat bericht op Alblasserdamsnieuws.nl en kwam in actie. “In m’n vriendenkring zei ik wel eens voor de grap dat ik de eigenaar van Bosoffice was, omdat ik hobbymatig laptops en telefoons repareer. Dit klonk dus voor mij als een soort oproep,” lacht Jan-Eric.

24 jaar lang werkte Jan-Eric voor De Haan in Alblasserdam en deze maand gaat hij van start met Bosoffice. Vanaf 23 september is de winkel op de Van Hogendorpweg weer ‘gewoon’ open van 09.00 tot 18.00 uur. André en Robert, die bij Ewout Bos werkten, blijven voor Bosoffice werken.

Feest
De naam en service blijven hetzelfde. Op 28 september is er een open dag en kennismakingsmogelijkheid, waarbij het gezin Bos (Jan-Eric, Mirjam, Quinn en Logan) tussen 10.00 en 14.00 uur aanwezig is.

Ewout in Portugal
Ewout Bos, die voor de gelegenheid vanuit Portugal naar Nederland was gekomen en komende week weer teruggaat, maakt het goed in het zuiden van Europa. Hij emigreerde samen met zijn vrouw en zoon naar Portugal om daar ‘Villa Sophia’ te runnen. De voorliefde voor Portugal was er al wat langer, maar Ewout en Lydia zochten nog wel een goede locatie. Na vijf à zes bezichtigingen in het afgelopen jaar in Portugal, kwam Villa Sophia op hun pad. Een kleinschalig vakantieresort aan de Portugese Zilverkust, bestaande uit een huisje, appartement en een tent en eigendom van Nederlanders. Ewout: “Misschien mogen we je ooit begroeten op ons gezellige vakantieresort ‘Villa Sophia’. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen. Wie weet tot ziens bij Villa Sophia! www.villasophia.nl

Deel dit bericht via...