Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for september 1st, 2024

ALBLASSERDAM – Loesje, de witte melkgeit van kinderboerderij De Plantage in Alblasserdam is dood. Het dier liep afgelopen week het blauwtongvirus op. “Helaas hebben wij erg verdrietig nieuws. Onze lieve Loesje is gisterenavond overleden door het blauwtongvirus. Ze was sinds dinsdag al erg ziek door het virus. We hebben er alles aan gedaan om haar beter te krijgen, dit heeft helaas niet mogen baten,” zo laat de kinderboerderij weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Sinds kort is er een opvallende trend onder jongeren: steeds meer van hen kiezen voor een fatbike. Deze stoere en robuuste fietsen, met hun extra brede banden, winnen snel aan populariteit. Maar wat maakt de fatbike nu zo geliefd bij jongeren en nog belangrijker, hoe hard gaat een fatbike? Om antwoord te geven op deze en nog veel meer vragen over dit nieuwe type fiets, gaan we eerst eens kijken naar wat het precies is en welke voordelen het allemaal heeft. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Ook al wordt de voorlichting over seksuele gezondheid gelukkig steeds opener, het blijft immens belangrijk om seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) vroegtijdig op te sporen. We moeten het onderwerp dan ook onder de aandacht blijven houden. Niet alleen vanwege de gezondheidsrisico’s die soa’s met zich meebrengen, maar ook om de verspreiding ervan tegen te gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig betrouwbare opties beschikbaar om discreet op soa’s te testen, zoals een online soa-test. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.