Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 30th, 2024

Zakelijke bijdrage
Crypto is overal en Nederland is daarop geen uitzondering. Nu veel cryptocurrencies in de schijnwerpers staan ​​en geaccepteerd worden, zijn veel particuliere en officiële kanalen begonnen met het gebruiken en accepteren van crypto. Voor financieel, persoonlijk of zakelijk gebruik heeft crypto zijn thuis gevonden in Nederland en we kunnen de fusie van crypto en onze samenleving in veel voorbeelden zien. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Met meer dan honderd mensen is Michael van der Plaat deze week herdacht tijdens de zogenoemde kroostocht van zwem -en poloclub Wiekslag in Alblasserdam. Michael overleed deze week op 36-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor die enkele maanden geleden geconstateerd werd. Ter hoogte van de Oude Torenbrug in Alblasserdam werd een minuut stilte gehouden voor Michael die lange tijd lid was van Wiekslag en van de Reddingsbrigade in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij jachtenbouwer Oceanco is deze week superjacht SKAT gearriveerd voor een stevige opknapbeurt. Het jacht kwam vanaf Gibraltar naar Alblasserdam gevaren. Het 70 meter lange jacht werd in 2002 opgeleverd door het Duitse bedrijf Lürssen. Het was toen eigendom van voormalig software-engineer van Microsoft en vijfde ruimtetoerist Charles Simonyi. Simonyi had een Deense vriendin die hem skat noemde, wat letterlijk ‘schat’ betekent. Het jacht werd in 2021 verkocht aan het bedrijf LoGenio, eigendom van de Zwitserse ondernemer, Eugenio Losa. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Een fietser is vrijdagmiddag 30 augustus 2024 op de motorkap van een auto terechtgekomen bij een aanrijding op de Molenstraat in Kinderdijk. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising met de Schansweg. De fietser kwam tegen de zijkant van de auto en daarna deels op de motorkap terecht. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. Het letsel lijkt mee te vallen. De automobiliste is ongedeerd gebleven. Wat er precies misging, is nog niet duidelijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In Alblasserdam werden sinds woensdagavond en donderdagochtend 29 augustus 2024 twee 14-jarige jongens vermist. Via sociale media werd opgeroepen om naar de jongens uit te kijken. De politie kreeg onder meer een tip dat de twee mogelijk in winkelcentrum Makado waren. Daar werden ze niet aangetroffen. Met meerdere politiewagens werd door het dorp gereden. Uiteindelijk werden beide jongens in goede gezondheid aangetroffen en daarmee is de zoekactie afgesloten.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.