Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 29th, 2024

ALBLASSERDAM – Jan en Marga Esser uit Alblasserdam zijn deze week zestig jaar getrouwd. Burgemeester Jan Willem Boersma bracht woensdag 28 augustus 2024 een felicitatiebezoek. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND  – De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is donderdagmiddag 29 augustus 2024 een vrouw te hulp geschoten die zich bevond in het natuurgebied langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland, ter hoogte van het Mission Belle Memorial. De ecologe was voor haar werk in het moerasachtige gebied aanwezig en werd verrast door het tij. Het water van de rivier de Lek kwam steeds hoger en uiteindelijk werd de weg terug steeds lastiger. De vrouw zag zich genoodzaakt om hulp te vragen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Henk en Toos Vogelaar uit Alblasserdam zijn deze week zestig jaar getrouwd. Voor burgemeester Jan Willem Boersma aanleiding om het echtpaar te feliciteren met deze bijzondere mijlpaal. De burgervader ging donderdag 29 augustus 2024 bij de twee op bezoek en overhandigde namens de gemeente een bos bloemen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Twee auto’s zijn donderdagmiddag 29 augustus 2024 op elkaar gebotst op het Nieuwland Parc in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde aan het begin van de middag op de kruising ter hoogte van CityTec. De bestuurster van een personenauto verleende geen voorrang aan de bestuurder op de doorgaande weg van het Nieuwland Parc en ramde de auto van de zijkant. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De betrokkenen zijn nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De beide auto’s waren dusdanig beschadigd, dat ze afgesleept moesten worden. De weg is inmiddels weer vrijgegeven. Op de kruising ging het in de afgelopen jaren vaker mis. Zoals hier en hier.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.