ALBLASSERDAM – “Met vreugde kondigen wij de doorstart van onze vereniging aan als een Christelijk Kamerkoor. Cantate Domino zal, Deo Volente, op maandag 9 september 2024 van start gaan met een inspirerende open avond. Deze avond biedt je gelegenheid om kennis te maken met ons koor, de dirigent en mede-koorleden,” zo laat Wim de Jong namens Cantate Domino in een persbericht weten.

De Jong: “Ben jij op zoek naar een plek waar je jouw liefde voor klassieke muziek kunt delen en tegelijkertijd je geloof kunt uitdragen? Wil je deel uitmaken van een hechte muzikale gemeenschap en samen prachtige muziek ten gehore brengen? Dan is Cantate Domino op zoek naar jou! Onze repetities vinden plaats in gebouw De Hoeksteen, gelegen aan de Plantageweg 142 in Alblasserdam. We zingen om de 14 dagen op maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur, met inloop vanaf 19:30 uur. Dit geeft je de tijd om rustig aan te komen, even bij te praten en jezelf voor te bereiden op een avond vol muzikale harmonie.”

Cantate Domino staat bekend om haar rijke traditie en liefde voor klassieke muziek, en deze nieuwe fase biedt de kans om dit verder uit te bouwen als een Christelijk Kamerkoor. De Jong vertelt: “Of je nu een doorgewinterde zanger bent of iemand die zijn of haar zangstem opnieuw wil ontdekken, wij heten je van harte welkom! Samen zullen we werken aan een divers repertoire van klassiekers, altijd met het oog op het verhogen van muzikale kwaliteit en het zingen tot eer aan God door onze zang. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op maandag 9 september.

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Wim de Jong via 0653431589 of per mail via [email protected].

Deel dit bericht via...