Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 25th, 2024

ALBLASSERDAM – “Met vreugde kondigen wij de doorstart van onze vereniging aan als een Christelijk Kamerkoor. Cantate Domino zal, Deo Volente, op maandag 9 september 2024 van start gaan met een inspirerende open avond. Deze avond biedt je gelegenheid om kennis te maken met ons koor, de dirigent en mede-koorleden,” zo laat Wim de Jong namens Cantate Domino in een persbericht weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) start op 26 september 2024 een nieuwe groep Wereldvrouwen op, een ontmoetingsmogelijkheid voor vrouwen met een buitenlandse achtergrond. Het is de bedoeling om eenmaal per veertien dagen op donderdagochtend bij elkaar te komen in het ParticiPand in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een wielrenner is zondagmiddag 25 augustus 2024 gewond geraakt bij een val op het fietspad op de Brug over de Noord bij Alblasserdam. De man fietste met een aantal andere fietsers richting Alblasserdam en viel door onbekende oorzaak. Hij had onder meer last van zijn rug. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. De fietser is ter plaatse nagekeken en verzorgd door ambulancepersoneel. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Foto’s: Timon Bragt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Het christelijk Kinderdagverblijf de Regenboog uit Oud-Alblas bestaat 25 jaar en viert dit zaterdag 31 augustus 2024 van 12.00 tot 17.00 uur met een reünie. Het kinderdagverblijf is in 1999 opgericht. Vele jaren werden de kinderen  opgevangen in de portakabins. Sinds 2017 is De Regenboog gevestigd in het nieuwe gebouw aan de achterzijde van dorpshuis De Beemd aan de Beemdweg 5 in Oud-Alblas. Alle gezinnen die in de afgelopen 25 jaar te maken hebben gehad met De Regenboog, zijn van harte welkom om het jubileum mee te vieren. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Oud-Alblas kijkt terug op een zeer geslaagd Zomer-Sport-Festival, gehouden op vrijdag 23 augustus 2024. Dat meldt de organisatie. Jong en oud vermaakten zich met de verschillende sportieve onderdelen op het terrein bij dorpshuis De Beemd. In de middag was er van alles te doen voor de kinderen. Dorpshuis de Beemd zorgde voor een ‘festival menu’ voor de kinderen, wat ook in de buitenlucht genuttigd kon worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus 2024 uitgerukt voor een grote tak die van een boom was gewaaid en op de weg terecht was gekomen ter hoogte van de Oude Torenweg in Alblasserdam. De tak, die door een rukwind was afgebroken, lag dwars over een fietspad. De brandweer heeft de tak in stukken gezaagd en aan de kant gelegd. Foto’s: Twan Beukers. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.