Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 23rd, 2024

ALBLASSERDAM – In Alblasserdam heeft iemand tussen donderdagavond en vrijdagochtend 23 augustus 2024 optimale aandacht voor Pride Dordrecht gegenereerd door de reclameborden van de pride te vernielen en te bekladden met verf. Een dag eerder werden 18 van de 20 platen al uit de houders getrokken en in de bermen en sloten gegooid. Later op de dag werden bijna alle platen weer teruggevonden en teruggeplaatst. Een dag later sloeg opnieuw een vernieler toe en deed daarbij nog wat extra zijn of haar best op de klus. Het papier op de borden werd nu deels afgescheurd en er werden borden ondergespoten met verf. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT – Op de A15 tussen Alblasserdam en Papendrecht zijn vrijdagmiddag 23 augustus 2024 meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Omdat één persoon nog in zijn voertuig zat, moest de brandweer van Alblasserdam er aan te pas komen om de man te bevrijden. Bij het ongeval waren een personenauto, een busje en een auto met aanhanger betrokken. Op die aanhanger stond een kraantje. Wat er precies misging, is nog niet duidelijk. Twee personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Straks meer. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Timmerdorp Alblasserdam 2024 is met meer dan honderd deelnemers weer een groot succes geworden. Kinderen konden deze week op de parkeerplaatsen bij sportpark Souburgh in Alblasserdam een eigen bouwwerk maken. De één bouwde een café, de ander een vrachtwagen en weer een ander een bakkerij of een ijssalon. Enkele dagen werd er aan gewerkt. Donderdag 22 augustus 2024 kwam de jury, met daarin onder meer burgemeester Boersma, langs om alle bouwwerken te beoordelen. Bij de jongere kinderen ging de hoofdprijs naar de bouwers van de Trekkershut en bij de oudere kinderen ging de prijs naar de bouwers van de Scania vrachtwagen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.