ALBLASSERDAM – Een 23-jarige vrouw uit Papendrecht is woensdagmiddag 21 augustus 2024 ten val gekomen op het fietspad langs de Staalindustrieweg in Alblasserdam. Ter hoogte van een bedrijf langs het fietspad stond een heftruck met de lepels naar het fietspad toe. Omstanders zagen de vrouw met haar fiets over de kop gaan en belden 112. “De man van de heftruck ging er in eerste instantie vandoor,” vertelt een ooggetuige. Ook zou de man omstanders ‘onbehoorlijk afgeblaft’ hebben en vinden dat een ooggetuige onvoldoende had gezien om ooggetuige te kunnen zijn.

De 66-jarige Alblasserdammer kwam later terug en werd opgevangen door de politie. De jonge vrouw die ten val was gekomen, was intussen nagekeken door ambulancepersoneel. Haar letsel lijkt mee te vallen. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De betrokkenen hebben gegevens uitgewisseld.

De politie zoekt nog uit wat er nu precies misging en of de man van de heftruck stilstond of reed, zo laat een woordvoerder van de politie weten.

Deel dit bericht via...