Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 21st, 2024

ALBLASSERDAM – Een 23-jarige vrouw uit Papendrecht is woensdagmiddag 21 augustus 2024 ten val gekomen op het fietspad langs de Staalindustrieweg in Alblasserdam. Ter hoogte van een bedrijf langs het fietspad stond een heftruck met de lepels naar het fietspad toe. Omstanders zagen de vrouw met haar fiets over de kop gaan en belden 112. “De man van de heftruck ging er in eerste instantie vandoor,” vertelt een ooggetuige. Ook zou de man omstanders ‘onbehoorlijk afgeblaft’ hebben en vinden dat een ooggetuige onvoldoende had gezien om ooggetuige te kunnen zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Een Duitse toerist is woensdagmiddag 21 augustus 2024 overleden tijdens een bezoek aan Werelderfgoed Kinderdijk. De 84-jarige man raakte in de middag langs de dijk, ter hoogte van de busparkeerplaats langs de Lekdijk, onwel en moest gereanimeerd worden. De mensen van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk en omstanders kwamen direct in actie. 112 werd gebeld en de reanimatie werd gestart. Twee ambulances en vijf politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. In eerste instantie werd ook de brandweerboot opgeroepen, maar die inzet werd geannuleerd, omdat de locatie langs de dijk goed bereikbaar was voor de overige hulpdiensten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is woensdag 21 augustus 2024 met spoed uitgerukt omdat bij restaurant McDonald’s aan de Kelvinring in Alblasserdam een uur voor opening een gasachtige lucht werd waargenomen door het personeel. Ook de politie kwam ter plaatse. De brandweer heeft metingen verricht. Uiteindelijk werd er in een koperen koppeling een kleine lekkage geconstateerd. Een monteur werd opgeroepen om het probleem te verhelpen. Inmiddels is de lekkage verholpen en is de zaak weer open. Foto’s: Twan Beukers en Willem de Wolf.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De hulpdiensten zijn dinsdag 20 en woensdag 21 augustus 2024 met spoed uitgerukt voor onwelwordingen in Alblasserdam en Kinderdijk. Dinsdagavond kwam er een reanimatiemelding voor een persoon in een flat aan de Koekoekstraat in Alblasserdam. Twee ambulances, de traumahelikopter, diverse politie-eenheden en burgerhulpverleners werden opgeroepen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.