OUD-ALBLAS – In Oud-Alblas wordt vrijdag 23 augustus 2024 voor de tweede keer het Zomer-Sport-Festival gehouden op het parkeerterrein bij dorpshuis De Beemd. Het evenement voor jong en oud had zijn eerste editie in 2023. Er zullen verschillende sportieve activiteiten zijn en daarnaast muziek, een hapje en een drankje. Van 16.00 tot 18.30 uur is er het Kidsfestival met onder andere strandspellen, tafeltennis, springkussen en niet te vergeten de groene-zeep-baan. Deelname is gratis De kinderen kunnen voor 5 euro een polsbandje kopen, dan krijgen ze daarmee friet met snack en limonade.

Van 19.00 – 21.00 uur kunnen de volwassenen in beweging komen met onder andere een beachvolleybaltoernooi, beachvoetbal en jeu de boules! Voor beachvolleybal en – voetbal aanmelden via [email protected].

Vanaf 19.30 uur start het Beemd Dart-koppel-toernooi. Voor inschrijving darten: neem contact op via whatsapp Gert-Jan Hak 06-18397847. Inschrijfgeld 10 euro. Alle andere activiteiten zijn gratis.

Tijdens het festival zijn (buiten)bar en terrassen geopend en is er muziek.

Het Zomer-sport-festival wordt georganiseerd door Stichting MFA De Beemd met steun van Fitonair, Volleybalvereniging De Voltreffers, stichting Huppelin en Horeca De Beemd.

Deel dit bericht via...