Advertorial
ALBLASSERDAM – Deze zomer biedt Aquamundas, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in waterontharders uit Sliedrecht, een unieke zomeraanbieding voor de regio Alblasserdam en omgeving. Vanwege hun jarenlange ervaring in het installeren en adviseren over waterontharders, heeft Aquamundas een collectieve korting geïntroduceerd die kan oplopen tot maar liefst 250 euro per huishouden. De actie loopt tot en met 31 augustus 2024 en is specifiek bedoeld voor bewoners in Alblasserdam en de omliggende gemeenten.

Zomeraanbieding
De zomeraanbieding van Aquamundas is een unieke kans voor huishoudens in de regio om te profiteren van voordelige prijzen voor de installatie van een waterontharder. “We begrijpen dat de zomerperiode ideaal is voor veel mensen om verbeteringen aan hun woning door te voeren. Met deze actie willen we bewoners in Alblasserdam en omgeving ondersteunen bij het maken van duurzame keuzes die hun woongenot verhogen,” aldus Aquamundas.

De korting kan per huishouden oplopen tot 250 euro, afhankelijk van het aantal inwoners van Alblasserdam en Papendrecht die mee doen. Aquamundas biedt daarnaast kosteloos adviesgesprekken aan om bewoners te helpen bij het maken van de beste waterontharder voor hun specifieke situatie.

Actievoorwaarden en contactinformatie
De zomeraanbieding van Aquamundas geldt voor waterontharders die worden geïnstalleerd in de periode van 1 juli tot en met 31 september 2024. Bewoners die interesse hebben in deze actie kunnen zich aanmelden via de website van Aquamundas of telefonisch contact opnemen voor meer informatie. De actie is alleen geldig voor nieuwe klanten en geldt niet in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

Aquamundas hoopt met deze actie een bijdrage te leveren aan het comfort en de duurzaamheid van huishoudens in Alblasserdam en omgeving. “Een waterontharder kan niet alleen de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengen, maar ook zorgen voor zachter water, wat prettig is voor huid en haar, en uiteraard minder schoonmaakwerk in uw huis” aldus het bedrijf.

Voor meer informatie over de zomeraanbieding of om een afspraak te maken voor een adviesgesprek, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Aquamundas.nl of contact opnemen via telefoonnummer 078 8440829.

 

Deel dit bericht via...