NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 24 augustus 2024 wordt in Nieuw-Lekkerland voor de tweede keer een Tropical Summerfair gehouden. Wederom vormt Zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland het toneel. Met eten en drinken, stands, dj’s en het zwembad om van te genieten is de insteek hetzelfde als vorig jaar. Bezoekers zijn vanaf 16.00 uur welkom.

Tijdens de Tropical Summerfair is het zwembad, dat van 12.00 uur tot 20.00 uur geopend is, gratis toegankelijk voor alle bezoekers. Voor kinderen is er een stormbaan in het bad zelf, en voor de allerkleinsten een springkussen. Ook schminken is dit jaar weer een mogelijkheid. Naast de diverse stands met leuke producten wordt ook dit jaar weer aan de innerlijke mens gedacht. Tijdens de fair kan genoten worden van verschillende stands die eten en drinken aanbieden.

Om 16.00 uur wordt de Tropical Summerfair afgetrapt door DJ Sven Carnage, waarna hij om 18.00 uur wordt afgewisseld door DJ Ray. Deze laatste zal tot het einde van het evenement voor muzikaal entertainment zorgen. Mocht het nattige weer van vorig jaar zich herhalen dan heeft de organisatie daar dit jaar een oplossing voor: in een gezellige tent kun je schuilen voor regen én bij warmte in de schaduw vertoeven. Meer informatie is te vinden op Stichtingsen.nl of de Facebookpagina van de stichting.

Deel dit bericht via...