Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 14th, 2024

ALBLASSERDAM – Ruim 220 kinderen uit Ridderkerk zijn woensdag 14 augustus 2024 via Alblasserdam naar het zwembad Schoonenburg in Nieuw-Lekkerland gereden. Dit gebeurde onder begeleiding van de politie, EHBO en vrijwilligers. Diverse wegen werden afgezet, zodat de stoet via de wegen waar normaal de auto’s rijden, hun route konden rijden. De kinderen doen deze week mee aan de Jeugdwielertour 3×2. De naam 3×2 is ontleend aan de oorspronkelijke traditie van twee dagen wandelen, twee dagen fietsen en twee dagen spelletjes. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Er zijn in Nederland veel goksites die erg populair zijn onder grote groepen spelers. Daarom gaan we kijken naar waarom deze online casino’s geliefd zijn en wat ze anders maakt ten opzichte van de concurrentie. In dit geval hebben we in het bijzonder aandacht voor BetsAmigo. Deze goksite is sinds 2022 actief en heeft sindsdien al vele spelers weten te bereiken met een uitstekend spelaanbod en een aantal aantrekkelijke promoties. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Zoals je ongetwijfeld wel weet, is de Nederlandse wetgeving rondom kansspelen de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd, met als doel een betere bescherming van consumenten en een eerlijke markt te garanderen. Ons land stond jarenlang bekend om onze strenge aanpak ten opzichte van gokken. Traditionele kansspelen zoals de Staatsloterij waren in handen van de overheid, terwijl andere vormen van kansspelen beperkt of zelfs verboden waren. Maar met de opkomst van online gokken en de Europese interne markt, werd het steeds duidelijker dat strikte regulering niet meer houdbaar was. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer en de politie zijn woensdagmiddag 14 augustus 2024 met spoed uitgerukt voor een melding van een woningbrand in de Zeelt in Alblasserdam. Tijdens het wegslijpen van een pijp naast een woning, ontstond het vermoeden dat er vuur naar binnen was geslagen via bijvoorbeeld de spouwmuur. Twee tankautospuiten van de brandweer en drie politievoertuigen van de politie kwamen ter plaatse na de 112-melding. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.