Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 13th, 2024

NIEUW-LEKKERLAND – Een oudere man is dinsdag 13 augustus 2024 gewond geraakt, nadat hij met zijn fiets ten val kwam in Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde op de kruising Middelweg / Elzenweg. De man kwam vanaf de Elzenweg en moest flink remmen voor fietsers op de Middelweg. Hij ging daarbij onderuit en liep beenletsel op. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam gaat vanaf oktober 58 extra vluchtelingen opvangen in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Op dit moment worden er al 80 vluchtelingen in de kerk opgevangen. In het totaal wordt dit uitgebreid naar 138 plekken. Sinds het voorjaar 2022 worden de Havenkerk en de Jozuakerk ingezet als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De deelneemsters aan de Tour de France Femmes zijn dinsdagochtend 13 augustus 2024 door Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk en Alblasserdam gereden. In de regio stonden enkele duizenden mensen langs de route. Sommigen stonden er al uren van tevoren om de beste plek te bemachtigen. Dit was uiteindelijk allemaal voor een paar seconden kijkplezier, want in een vloek en een zucht ‘vloog’ de stoet voorbij. De groep werd begeleid door auto’s en motorrijders. Onder meer dertig motorrijders van de Franse Gendarmerie reden mee. Langs de hele route stonden honderden verkeersregelaars. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.