Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 12th, 2024

Zakelijke bijdrage
Het zal je vast niet ontgaan zijn: in steeds meer plekken in Alblasserdam wordt glasvezel aangelegd. De werkzaamheden zijn misschien even vervelend, maar uiteindelijk is het voordeel groot. Als glasvezel zo meteen bij jou is aangelegd is, kun je razendsnel internetten. Grote bestanden versturen, videobellen met collega’s en series streamen in 4K: het is een eitje met glasvezel. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Het printen van een certificaat lijkt misschien eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Het is belangrijk dat het document er professioneel uitziet en van hoge kwaliteit is. Een goed voorbereide aanpak kan ervoor zorgen dat je certificaat indruk maakt en lang meegaat. Lees in deze blog alles waar je rekening mee moet houden voordat je een certificaat gaat printen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
De Italiaanse koffiecultuur is wereldwijd bekend en geliefd. Koffie is niet zomaar een drank in Italië; het is een ritueel, een sociale activiteit en een integraal onderdeel van het dagelijks leven. Van de snelle espresso aan de bar tot de uitgebreide cappuccino bij het ontbijt, elke koffiebereiding heeft zijn eigen regels en tradities. Het drinken van koffie in Italië gaat verder dan alleen het consumeren van cafeïne; het is een ervaring die het dagelijkse ritme van de Italianen bepaalt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Annemiek en Brigitte van de dierenambulance hebben deze week jongen zwanen uit één van de leegstaande vijverbakken langs de Van Eesterensingel in Alblasserdam gehaald. (zie filmpje hieronder) “De jongen zwanen konden er zelf niet uit komen, dus werden ze even een handje geholpen,” licht dierenambulance Louterbloemen toe. Een paar weken geleden kwamen er ook meermaals jonge eenden in de bak terecht. Deze eendjes werden een paar keer uit de bak gered. De laatste keer werd het de eendjes fataal en werden ze in de ochtend dood aangetroffen. In de bakken staat al een tijdje geen water, omdat er wordt nagedacht over wat men met de bakken aan moet. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Jeugdland Alblasserdam nodigt alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Alblasserdam en omliggende dorpen van harte uit voor een spetterende ochtend vol wetenschap en plezier. Op vrijdag 16 augustus 2024 verandert Sportcomplex Molenzicht in een waar laboratorium tijdens de nieuwe Mad Science Show en ‘funstations’. “Na het overweldigende succes van vorig jaar, keert de Mad Science Show terug met een compleet nieuw programma. Dit jaar staat de show bol van spannende experimenten met lucht, vuur en ijs, die de kinderen versteld zullen doen staan. De zaal zal letterlijk een half uur lang op zijn kop staan,” belooft Jeugdland in een persbericht. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Jeugdland Alblasserdam nodigt alle jonge avonturiers van 4 t/m 10 jaar uit voor een betoverende ochtend in het sprookjesbos. Op zaterdag 17 augustus 2024 verandert Park Huis te Kinderdijk in Alblasserdam in een wereld vol sprookjesfiguren, magie en verrassingen. Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor deze gratis activiteit die bedoeld is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.