Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 10th, 2024

NIEUW-LEKKERLAND – Langs de Zijdeweg in Nieuw-Lekkerland zijn zaterdag 10 augustus 2024 meerdere wielrenners ten val gekomen. Tijdens het passeren van een trekker, gingen de racefietsers onderuit. Eén persoon maakte zo’n smak, dat hij buiten bewustzijn raakte. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. Eén persoon is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Drie fietsen zijn door de val kapot gegaan.  Foto’s: Twan Beukers. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Christelijke Korfbalclub Kinderdijk uit Alblasserdam houdt zaterdag 31 augustus 2024 een gigakangoeroedag vol sport en spel. De dag op sportpark Molenzicht aan de Groen van Prinstererstraat wordt georganiseerd voor jonge kinderen. “We hebben een heleboel leuke activiteiten gepland waar de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Van spannende spelletjes tot leuke teamactiviteiten, het wordt een dag om nooit te vergeten,” belooft CKC Kinderdijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Vanaf 12 juli tot 28 oktober 2024 vernieuwt Rijkswaterstaat het asfalt op de snelweg A15 tussen Ridderkerk en Deil. Dit weekend is de A15 / N3 richting knooppunt Gorinchem volledig afgesloten. Het groot onderhoud wordt uitgevoerd tijdens vier doordeweekse afsluitingen en drie weekendafsluitingen. “We werken telkens in één rijrichting terwijl de andere rijrichting open blijft.
In juli vonden de eerste twee weekafsluitingen plaats. Na een korte pauze vervolgen we de werkzaamheden vanaf 9 augustus tijdens twee doordeweekse afsluitingen achter elkaar. Hierna volgen nog drie weekendafsluitingen tot 28 oktober. Weggebruikers op de A15 moeten in deze periode rekening houden met grote verkeershinder en een forse extra reistijd die kan oplopen tot meer dan een uur. We roepen weggebruikers op om hun reisgedrag aan te passen en niet aan te sluiten in de file,” aldus Rijkswaterstaat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Bij verpleeghuis ’t Waellant aan de Ooievaar in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdagavond 30 augustus tussen 18.00 en 22.00 uur een zomermarkt gehouden. De opbrengst is bestemd voor een snoezelkamer en een dementierobot. Om deze twee dingen aan te schaffen is veel geld nodig. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.