Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 6th, 2024

Zakelijke bijdrage
Voor veel mensen kan traplopen op een gegeven moment een uitdaging worden. Misschien merkt u dat het steeds moeilijker wordt om veilig de trap op en af te gaan door ouderdom, een blessure of een chronische aandoening. Een traplift biedt een praktische oplossing en zorgt ervoor dat u veilig en zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen. In dit artikel bespreken we de voordelen van een traplift, financieringsopties en belangrijke overwegingen bij de aanschaf van een traplift. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een oudere vrouw is dinsdag 6 augustus 2024 gewond geraakt, nadat zij met haar elektrische snorscooter onderuit ging op de Dam in Alblasserdam. De vrouw reed over het fietspad langs de Dam en schrok, nadat zij door de bocht bij het sluishuisje een voetganger tegenkwam. De scooterrijdster week uit en belandde daarna deels op de rijbaan. Omstanders schoten direct te hulp, regelden het verkeer en belden 112. Niet veel later arriveerden de politie en de ambulancedienst. De vrouw uit Dordrecht is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

MOLENAARSGRAAF – Een personenauto en een bestelwagen zijn dinsdag 6 augustus 2024 op de N214 tussen Oud-Alblas en Molenaarsgraaf met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde vroeg in de ochtend. De voertuigen reden in tegenovergestelde richting van elkaar en schampten elkaar met de voorkant en zijkant. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Er bleek slechts licht letsel te zijn ontstaan. Beide bestuurders hoefden niet mee naar het ziekenhuis. “Ze zijn er wonderbaarlijk goed van afgekomen,” aldus de politie. De weg is ruim een uur afgesloten geweest. Dit had vooral gevolgen voor de vrachtwagens en bussen die daar niet konden keren. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgesleept. De weg is zojuist weer vrijgegeven. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM / DORDRECHT – De brommerrijder die afgelopen week een herdershond in Dordrecht aanreed, heeft zich alsnog bij de politie gemeld. Het gaat om een 18-jarige Alblasserdammer. De aanrijding met de hond vond afgelopen donderdag plaats op de Kuipershaven in Dordrecht. De brommerrijder kwam in botsing met een hond. Het dier liep daarbij dusdanig letsel op, dat men korte tijd later moest besluiten de hond te laten inslapen. De Alblasserdammer reed weg zonder hulp te verlenen of zijn gegevens achter te laten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.