Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for augustus 3rd, 2024

ALBLASSERDAM – Op de Randweg in Alblasserdam heeft vrijdagmiddag 2 augustus tussen 15.20 en 15.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een man stond met een grijze Volkswagen Passat GTE klaar om af te slaan naar de Willem de Zwijgerlaan. Hij bedacht zich echter en stuurde naar rechts om weer de Randweg op te gaan. Daar reed op dat moment al een auto. Een aanrijding volgde. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – In een woning aan de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland is zaterdagavond 3 augustus 2024 een overleden man aangetroffen. Een oplettende buurtbewoonster zag dat de voordeur en achterdeur van het huis openstonden. Ze vertrouwde het later niet helemaal, liep terug en zag daar een man liggen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Bij Dirk van den Broek aan de Plantageweg in Alblasserdam is zaterdagavond 3 augustus 2024 rond half 8 een auto met daarin een hond gestolen. De zwarte Citroën C1, met daarin een chihuahua, stond geparkeerd op de parkeerplaats bij de supermarkt en de sleutels zaten er nog in. De eigenaresse was binnen om enkele boodschappen te halen. Toen zij terugkwam, was haar auto verdwenen. Er werd direct een grote zoekactie op touw gezet en in de landelijke opsporingssystemen werd het kenteken ingevoerd. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een geparkeerde personenauto is zaterdagmiddag 3 augustus 2024 onderaan het talud bij de Hema aan het Cortgene in Alblasserdam beland. Het voertuig vloog nèt niet door de pui van de winkel. Het ongeval gebeurde halverwege de middag tijdens het inparkeren van een andere auto. Een oudere man zette zijn auto in een parkeervak. Hij schoot met zijn voet van de rem en gaf vervolgens per ongeluk gas. Hij schoof daarmee de auto die voor hem geparkeerd stond uit het vak. Deze geparkeerde auto, waar niemand meer in zet, dook daarna van het talud. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een fietsende man en vrouw zijn zaterdagmiddag 3 augustus 2024 ten val gekomen op het fietspad langs de West-Kinderdijk in Alblasserdam, net na de loods van Mercon. Dit gebeurde tijdens een inhaalactie. De man is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij is lichtgewond geraakt. Een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De vrouw kwam in het gras terecht en bleef ongedeerd.