Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 29th, 2024

NIEUW-LEKKERLAND – Een man is zondagavond 28 juli 2024 in de hoogspanningsmast bij de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland geklommen. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse om de man eruit te halen. “Net onder het bovenste topje dacht een jongeman het uitzicht te bekijken. Gelukkig kwam hij naar beneden toen we dit vroegen. Op deze stunt staat een hoge boete. Het is levensgevaarlijk, ” aldus de wijkagenten van Alblasserdam. Foto: Twan Beukers.

ALBLASSERDAM – De Forensische Opsporing van de politie heeft maandagochtend 29 juli 2024 onderzoek gedaan naar de oorzaak van de autobrand van zondagnacht. Midden in de nacht vloog een auto op het Wilgenplein in Alblasserdam in brand. Nog voor de aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen al metershoog uit het voertuig. De voorkant en de achterkant van de auto stonden in brand. Door de hitte, vatten ook twee auto’s die er omheen stonden vlam. De politie en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Na een half uur gaf de brandweer het sein ‘brand meester’ en kon men beginnen met nablussen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Drie personenauto’s op het Wilgenplein in Alblasserdam zijn in de nacht van zondag 28 op maandag 29 juli 2024 beschadigd geraakt door brand. De brand begon rond 01.20 uur. Bij aankomst van de hulpdiensten, sloegen de vlammen al metershoog uit één van de auto’s. Er waren luide knallen te horen van onder meer ontploffende autobanden. Na een half uur blussen, was de brand grotendeels onder controle. Er werden onder meer water en schuim ingezet om de vlammen te doven.
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam heeft zondagavond 28 juli 2024 een brandende ondergrondse container geblust bij de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. In de container waren onder meer kolen van een barbecue gegooid. Vermoed wordt dat hierdoor het afval in de bak is gaan branden en smeulen. De brandweer heeft een paar honderd liter water in de container gespoten, waarna de brand  was geblust. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.