Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 27th, 2024

ALBLASSERDAM – In het gras nabij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam is zaterdag 27 juli 2024 een trekker gekanteld bij een sloot. Er werd op dat moment met de trekker gemaaid. De bestuurder is, voor zover bekend, ongedeerd gebleven. De trekker staat inmiddels weer op vier wielen.

NIEUW-LEKKERLAND – Een vrouw is zaterdag 27 juli 2024 met haar driewielfiets ten val gekomen op het fietspad langs de Schoonenburgweg in Nieuw-Lekkerland. De politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor hulp. Het letsel bleek uiteindelijk mee te vallen. De vrouw is na controle in de ambulance, door de politie thuisgebracht. De Nieuw-Lekkerlandse pakketbezorger Onbezorgd Bezorgd, die al was gestopt om hulp te verlenen, heeft de fiets ingeladen in de toevallig lege laadruimte van zijn bus. Hij heeft de driewieler bij de vrouw thuis afgeleverd. Het rijden op een driewieler is anders dan op een normale fiets, omdat de fiets en de persoon erop op een andere manier in balans blijven. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De brandweer heeft deze week, in samenwerking met de ambulancedienst, een oude vrouw uit een woning gehaald in de Weversstraat in Alblasserdam. De vrouw had medische hulp nodig en moest via een trap naar beneden worden gehaald. In samenwerking met de brandweervrijwilligers lukte het om de vrouw naar beneden te krijgen. De patiënt is daarna per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere hulp. Foto’s: Timo Bragt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.