Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 25th, 2024

ALBLASSERDAM – Woensdag 24 juli 2024 werd de wielerronde van Alblasserdam gehouden in Alblasserdam. Daarbij is een valpartij ontstaan, nadat twee wielrenners door de voorrijauto / koersauto op de baan werden geraakt. Twee wielrenners vielen. Eén van hen raakte gewond. Waardoor het zo mis kon gaan is niet bekend. Ook Selena Bas, die tweede werd bij de vrouwen, klaagt over de wagen. “Ik was er dichtbij, kwam als eerste uit de laatste bocht, maar werd gehinderd door de voorrijwagen,” vertelt zij in het Algemeen Dagblad. De wedstrijd in de elite werd gewonnen door Jens van den Dool. (zie foto hiernaast, gemaakt door Richard van Hoek.)
Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Politieagenten hebben in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 juli 2024 gezocht naar verdachte personen. Rond 01.00 uur kwam er een melding binnen dat in de omgeving van de Talmastraat in Alblasserdam verdachte personen door tuinen liepen. De politie kwam ter plaatse en zocht tuin voor tuin af. De agenten klommen onder meer op een schuurdak en zetten een speurhond in. Uiteindelijk is er niemand meer aangetroffen.

ALBLASSERDAM – De paardenmarkt in Alblasserdam is woensdagavond 24 juli 2024 afgesloten met spectaculaire shows met onder meer vechtende ridders, een slipjacht, een ringsteekwedstrijd, vliegend tapijt en een vuurspuwende ridder. Het hippisch festijn vond plaats op het grasveld in de buurt van de Roemer Visscherstraat, achter de skatebaan in Alblasserdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.