ALBLASSERDAM – Een 66-jarige man uit Alblasserdam is dinsdag 23 juli 2024 ernstig gewond geraakt aan zijn beide benen bij een ongeval ter hoogte van de Havenstraat achter het gemeentehuis en de Dam in Alblasserdam. De man stond op de lepels van een palletwagen. De collega van de man bestuurde het wagentje. Toen het rijden even wat schokkerig ging, kwam de 66-jarige man met zijn hand per ongeluk op de noodstop. Intussen reed op datzelfde moment een bedrijfswagen achteruit.

De bestuurder van de bedrijfswagen, tevens een collega van de man, zag de palletwagen niet in zijn spiegels en reed er tegengaan. De 66-jarige man die nog op de lepels stond, kwam tussen de palletwagen en de achterkant van de bus terecht en brak op die manier allebei zijn onderbenen / enkels.

De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Het slachtoffer is ter plaatse gestabiliseerd en daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man heeft in ieder geval aan beide benen / enkels complexe open botbreuken. In het ziekenhuis moet blijken of er meer verwondingen zijn.

De verkeersselecteurs van Team Verkeer van de politie Rotterdam zijn ter plaatse geweest voor onderzoek. Zij hebben het ongeval geclassificeerd als bedrijfsongeval.

Deel dit bericht via...