Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 23rd, 2024

ALBLASSERDAM – Op woensdag 24 juli 2024 vindt de jaarlijkse Sint Jacobus Paardenmarkt plaats in en rondom de Kerkstraat in Alblasserdam. De markt begint ’s morgens om 8.00 uur. Op de markt zijn paarden, pony’s en kraampjes. Ook rijdt er een paardentram. Tegen een vergoeding is het mogelijk om met deze paardentram van de fa. Baan een rondrit te maken door de gemeente. In de middag vindt de wielerronde plaats rondom de Van Eesterensingel en in de avond is er een spectaculair hippisch festijn bij de Roemer Visscherstraat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 66-jarige man uit Alblasserdam is dinsdag 23 juli 2024 ernstig gewond geraakt aan zijn beide benen bij een ongeval ter hoogte van de Havenstraat achter het gemeentehuis en de Dam in Alblasserdam. De man stond op de lepels van een palletwagen. De collega van de man bestuurde het wagentje. Toen het rijden even wat schokkerig ging, kwam de 66-jarige man met zijn hand per ongeluk op de noodstop. Intussen reed op datzelfde moment een bedrijfswagen achteruit. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Woensdag 24 juli 2024 vindt in Alblasserdam weer de jaarlijkse Paardenmarkt plaats in en rondom de Kerkstraat. Zoals velen weten staan er niet alleen kramen in de Kerkstraat, maar ook aan het begin op de Dam. Op deze dag kunt u daar bij Banketbakkerij J. van der Wegen, schoenwinkel J. van Mourik, Trudy’s Lingerie leuke koopjes op de kop tikken en lekkernijen scoren. En even uitblazen met een lekker kopje koffie/ ontbijt/ lunch bij Lil’Bobs Boutique en Kidscafe. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.