Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 16th, 2024

ALBLASSERDAM- Een vrouw is dinsdagmiddag 16 juli 2024 met haar auto in een sloot aan de Sportlaan in Alblasserdam beland. De politie, ambulancedienst, brandweer en traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp. Agenten wisten net voor aankomst van de brandweer de bestuurster uit haar voertuig te halen en op de kant te brengen. Hoe de vrouw te water kon raken met haar auto, is nog niet duidelijk. Later meer. Foto’s:Timon Bragt en Willem de Wolf. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De traumahelikopter is dinsdag 16 juli 2024 geland op het terrein van jachtenbouwer Oceanco aan de Marineweg in Alblasserdam in verband met een reanimatiemelding. Een persoon moest gereanimeerd worden. Onder de politie, ambulancedienst en burgerhulpverleners werden hiervoor opgeroepen. De veertiger is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De toestand is zorgelijk.

ALBLASSERDAM – Het is binnenkort mogelijk om bij gymnastiekvereniging KDO in Alblasserdam wekelijks op woensdag te freerunnen. Freerunning is een sport, waarbij de freerunner zich sierlijk door de (meestal) stedelijke omgeving begeeft door muren, ramen, auto’s en muren of trappen. niet als obstakels, maar juist als hulpmiddelen te zien. De continuïteit van de bewegingen wordt hierbij flow genoemd. Ook worden er acrobatische sprongen beoefend. Denk hierbij aan Flips en tricks. Zoals salto’s, swings en radslagen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM –SGPJongeren Alblasserdam-Papendrecht heeft tijdens de Algemene Beschouwingen van Alblasserdam aandacht gevraagd voor kinderen en jongeren in Alblasserdam. Aansluitend verraste de commissie alle aanwezigen met een traktatie op gebakjes. De eerste was voor de burgemeester. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.