Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 15th, 2024

Afgelopen week werd hier een bericht geplaatst over meerdere incidenten met jeugd op onder meer het Boerenpad in Alblasserdam. Een aantal moeders van een aantal jongeren, heeft onderstaande brief ingezonden. Bestemd voor de Alblasserdammers.

Wij zijn die moeders
“Wij zijn die moeders van de kinderen waarover zo kleurrijk gesproken wordt in ons Alblasserdamsnieuws.
Wij zijn die moeders die 24/7 met onze kinderen bezig zijn. Hun telefoon controleren. Hun gangen nagaan.
Wij zijn die moeders die geen oog dicht doen ’s nachts omdat we vreselijk bezorgd zijn hoe dit verder moet.
Wij zijn die moeders die al 2 en half jaar roepen tegen gemeente, politie en jeugdzorg dat dit fout gaat en dat er iets moet gebeuren en aan elke deur kloppen om hulp te krijgen.
2,5 half jaar? vraagt u zich waarschijnlijk af. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Kinderen uit groep 8a van basisschool De Wegwijzer in Nieuw-Lekkerland hebben onlangs een week lang elke avond een eind gelopen om daarmee geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Aanleiding voor de sponsorloop was het feit dat de vader (37) van één van de leerlingen, een dertiger, ernstig ziek was. De kinderen hebben in het totaal 4825 euro opgehaald. Al het geld komt ten goede aan KWF. De zieke vader is enkele dagen na de actie overleden. Voor zijn overlijden kwamen de kinderen uit groep 8a nog bij hem en zongen daar met elkaar het lied ‘Als ik naar de bergen kijk’ van Sela. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondag 14 juli 2024 een deur van een flatwoning aan de Rijnstraat in Alblasserdam met een stormram opengeramd. In de woning was hulp nodig, omdat iemand onwel was geworden. Nadat de agenten de deur hadden geforceerd, kon het ambulancepersoneel naar binnen en kon de nodige medische zorg worden verleend. Foto’s: Timon Bragt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.