Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juli 12th, 2024

Zakelijke bijdrage
Het kiezen tussen een traditioneel bed en een boxspring kan een lastige beslissing zijn, vooral omdat beide opties unieke voordelen en kenmerken hebben. Om je te helpen de juiste keuze te maken voor jouw slaapbehoeften en stijlvoorkeuren, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Het hebben van een eigen zeilboot is de ultieme manier om zomers nieuwe plekjes te ontdekken. Heerlijk varen over het water, terwijl je geniet van het mooie weer. Bovendien is het zeilen ook een erg leuke bezigheid om te doen in je vrije tijd. Wil je ook een eigen zeilboot aanschaffen? Dan komen er wel een aantal kosten bij kijken. De kosten van een zeilboot zetten we hieronder voor je op een rij. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De politie is in de afgelopen week meermaals in actie gekomen in verband met overlast door jongeren rondom het Boerenpad in Alblasserdam. Afgelopen week werd een vrouw in haar gezicht geslagen. Mirjam Hoogmoed, woordvoerster van de politie vertelt: “Op die locatie is overlast van jongeren. Er ontstond een woordenwisseling tussen de groep en de vrouw waarbij de vrouw van een van de aanwezigen een klap kreeg. Mijn collega’s hebben bemiddeld. Er is excuus aangeboden aan de vrouw, schade aan een (bel)oortje is ter plaatse vergoed en de betrokken jongen is door de agenten naar huis gebracht waar een goed gesprek met de jongen en zijn ouders plaatsvond.” Van het incident gaan filmbeelden rond, waarop te zien is dat de vrouw wordt geslagen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Op dinsdag 13 augustus 2024 komt de tweede etappe van de Tour de France Femmes door Alblasserdam. De etappe start in Dordrecht om 9.50 uur, gaat via Papendrecht, de polders van de Alblasserwaard langs de molens van Kinderdijk via Alblasserdam en eindigt in Rotterdam. Het Alblasserdamse deel van de route komt via Kinderdijk het Damdorp binnen. De route gaat over de West-Kinderdijk, Oost-Kinderdijk, De Helling en de Grote Beer. Via de Brug over de Noord vervolgt de route richting Ridderkerk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.