ALBLASSERDAM –  Muziekvereniging Excelsior geeft maandagavond 8 juli 2024 een concert op het plein bij de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. De start van het pleinconcert onder leiding van dirigent Dominique Capello is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Als het weer niet meewerkt, wordt het concert in de kerk gehouden.

Het wordt een informele avond, waarop veel muziek te horen is, belooft de muziekvereniging. De jonge leerlingen van Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam laten horen wat zij dit jaar hebben geleerd tijdens de muzieklessen. Ze hebben, samen met hun docenten, hard gerepeteerd en laten de luisteraars graag hun vorderingen horen. Ook het Nieuw Talent Orkest (NTO) en het Harmonie-orkest treden op.

Het NTO bestaat uit volwassenen die sinds februari 2023 zijn gestart met het bespelen van een instrument. Naast de individuele muzieklessen zijn ze ook bezig met het samenspelen in het NTO-orkest. Het harmonie-orkest bestaat uit ervaren muzikanten die vaak al vele jaren lid zijn van de vereniging.

Wilt u zelf een instrument gaan bespelen? Excelsior Alblasserdam repeteert iedere maandagavond van 20.00-22.00 uur in de bijzaal van de Elthetokerk. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Deel dit bericht via...