Advertorial
ALBLASSERDAM – Reparatiezaak Wise Telecom viert deze week haar 4-jarig jubileum in het Makado Winkelcentrum in Alblasserdam. Het familiebedrijf heeft naast deze vestiging, ook een winkel in Strijen. De zaak wordt gerund door eigenaar Bektash en zijn vrouw Madina. Zij voorzien Alblasserdam en de regio van telefoonreparaties, tabletreparaties, refurbished toestellen en accessoires voor mobiele apparaten. Daarnaast voeren zij sinds kort ook moederbordreparaties uit.

Ondernemen in Alblasserdam: “Het dorpse gevoel heerst”
We vroegen de ondernemers wat zij mooi vinden aan het ondernemen in Alblasserdam: “Wat wij het leuke vinden aan ondernemen in Alblasserdam is het dorpse gevoel wat hier heerst. We kennen de meeste van onze klanten en we hebben regelmatig leuke gesprekken met klanten. Dit maakt ons werk extra leuk”. Steeds meer mensen weten WiseTelecom te vinden in het dorp. Van het simpel zetten van een protectiescherm op een smartphone tot de ingewikkelde moederbordreparaties. “Alles vinden we leuk maar vooral de reparaties zijn leuk om uit te voeren. Dit omdat je veel verschillende problemen hebt met een groot aantal aan merken en toestellen.”

Speciale actie vanwege 4-jarig jubileum
WiseTelecom laat dit jubileum niet stil voorbij gaan. Mensen kunnen tot en met 7 juli profiteren van 10% korting op alle producten en diensten in de vestiging Alblasserdam (op vertoon van dit artikel). Meer informatie over Wisetelecom en de reparaties is te vinden op de website van WiseTelecom.

Deel dit bericht via...