ALBLASSERDAM – Op 24 juni 2024 is het precies 125 jaar geleden dat muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam werd opgericht. De oprichters van destijds konden zich waarschijnlijk niet voorstellen dat “hun vereniging” in 2024 nog springlevend zou zijn met 9 orkesten en een professionele muziekopleiding. Om dit jubileum te vieren start de vereniging het jubileumjaar met een jubileumconcert op 22 juni in Landvast.

Dit concert mag gerust een verenigingsconcert genoemd worden want het publiek kan luisteren naar de 4 opleidingsorkesten, Soli Klassiek, de Melody Percussion Band en het Fanfareorkest. Met een strakke logistiek, diverse samenwerkingen en een mooi ingerichte zaal krijgt het publiek op deze avond een goed beeld van de vereniging. Het publiek kan plaatsnemen op een heuse tribune en komt heel dichtbij het orkest door camerabeelden op het grote scherm.

Wie jarig is trakteert dus entree betalen is niet nodig. Reserveren is wel gewenst. Reserveren kan heel eenvoudig via www.sdgalblasserdam.nl/tickets .

Aanvang is 19.30uur in Landvast (Haven 4, Alblasserdam).

Het jubileumconcert is de aftrap van een jaar vol met jubileumactiviteiten bij de vereniging. In het jubileumjaar staan verder nog een muziekmarathon, jeugdorkestenfestival, kerstconcert en een groot sporthalconcert bij de jubilerende vereniging op de agenda.

Deel dit bericht via...