Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 8th, 2024

NIEUW-LEKKERLAND – De 23 kinderen uit groep 8b van School met de Bijbel ‘De Wegwijzer’ uit Nieuw-Lekkerland hebben van vrijdag op zaterdag 8 juni 2024 een nacht zonder dak doorgebracht ten behoeve van het Leger des Heils. Dit deden ze om te ervaren wat het is om dakloos te zijn en tegelijk te voelen hoe belangrijk het werk van het Leger des Heils is. De kinderen waren deze nacht afhankelijk van de bereidheid van de mensen om hen te helpen, net zoals daklozen behoefte  hebben aan hulp van anderen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een 55-jarige man uit Alblasserdam is zaterdagavond 8 juni 2024 met zijn auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Dit gebeurde bij de rotonde op de Plantageweg in Alblasserdam. Na de botsing tegen de paal, reed de man achteruit en botste tegen een auto achter hem. De politie reed toevallig al op de Plantageweg en was vrijwel direct ter plaatse. Een blaastest wees uit dat de man alcohol had genuttigd. Omdat de man een flinke klap had gemaakt, kwam ook een ambulance ter plaatse. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

OUD-ALBLAS – Een koe is zaterdag 8 juni 2024 te water geraakt langs een weiland bij het Alblasserbos tussen Oud-Alblas en Alblasserdam. Wandelaars zagen het dier in het water liggen en waarschuwden een boer. Ook de brandweer van Alblasserdam werd gebeld. De koe had zich al honderden meters verplaatst en ging richting het water bij de A15, afslag Alblasserdam. Een man sprong ook in het water en begeleidde de koe weer richting het weiland waar zij vandaan kwam. Het dier, dat behoorlijk uitgeput leek, kon uiteindelijk weer op de kant worden getrokken. Verdere inzet van de brandweer bleek niet nodig te zijn. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.