Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 7th, 2024

ALBLASSERDAM – Tieners uit Alblasserdam waren vrijdagmiddag 7 juni 2024 klaar met het lange wachten op zomers weer. Ze besloten een frisse duik te nemen in de haven van Alblasserdam. Ondanks de watertemperatuur van nog geen 17 graden, hadden de kinderen lol en viel het na drie keer springen ‘best wel mee’.  De meteorologische zomer is begin deze maand gestart, maar vooralsnog laat het zomerse weer op zich wachten. Ook voor de komende week blijven de temperaturen lager dan gemiddeld. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Met diverse politie-eenheden is vrijdagmiddag 7 juni 2024 gezocht naar een vermist kind. De 12-jarige jongen was enige tijd spoorloos en men maakte zich zorgen om de tiener. Met diverse burgers en agenten werd gezocht. Onder meer in de wijk Kinderdijk, in het Makado en rondom de Blokweerweg werd gezocht. Rond 15.35 uur is de jongen aangetroffen en kon de zoekactie worden afgesloten.

ALBLASSERDAM – De trouwerij van Chris en Jennifer uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 7 juni 2024 niet onopgemerkt gebleven in Alblasserdam. Een kwartier lang vloog er boven het dorp een vliegtuig met daarop te tekst ‘Chris & Jenn Just Married’. Gefeliciteerd! Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – In het Lammetjeswiel in Alblasserdam is tijdens een controle aan het begin van de week blauwalg aangetroffen. Dat is vrijdag 7 juni 2024 door de Omgevingsdienst Midden-Holland bekend gemaakt. Deze dienst monitort het zwemwater in de gehele provincie. De omgevingsdienst geeft naar aanleiding van de uitslag een waarschuwing blauwalg af voor het zwemwater van het Lammetjeswiel. De waarschuwing zal vandaag nog bij de plas bekend gemaakt worden. Dat betekent dat er geen zwemverbod geldt maar wel dat zwemmen kan slecht zijn voor de gezondheid. Een woordvoerster van Zwemwater laat weten dat de bemonstering op 3 juni is geweest en dat vandaag de uitslagen binnen zijn gekomen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.