ALBLASSERDAM – De inschrijving voor deelname aan de Alblasserdamse Avondvierdaagse is zaterdag 1 juni 2024 van start gegaan. Van 17 tot en met 20 juni 2024 wordt in Alblasserdam weer de avondvierdaagse gelopen. Een grote groep vrijwilligers staat gereed om de avondvierdaagse, waaraan veel enthousiaste wandelaars deelnemen, in goede banen te leiden. Er kan ingeschreven worden voor wandeltochten van 2½, 5 en 10 km. De kosten bij voorinschrijving zijn € 5,00 per persoon.

Verder kan met een begeleiderskaart aanschaffen. Zo’n kaart kost 2,50 euro. De begeleiderskaart is niet persoonsgebonden en is in deze week overdraagbaar. De begeleiderskaarthouder ontvangt onderweg wel versnaperingen maar geen medaille en “op de kinderen geselecteerde” presentje.

Digitaal inschrijven
Digitaal inschrijven kan vanaf 1 tot en met 14 juni via: www.avd-alblasserdam.nl. Neem de bevestiging van inschrijven met de QR code mee naar de start, zodat de brief voor een stempelkaart omgewisseld wordt. Vanwege een snellere doorstroming is het handig om de bevestigingsmail (niet de QR code, maar de hele mail) al zichtbaar te hebben bij het ophalen van de stempelkaart.

Voorinschrijven
De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 15 juni, van 10.00 tot 13.00 uur, in winkelcentrum Makado.

Inschrijving startavond
Er is ook de mogelijkheid om op de eerste wandelavond, maandag 17 juni in te schrijven vanaf 17.45 uur op het Scheldeplein. De kosten voor de inschrijving bedragen dan € 8,50 per persoon
(begeleiderskaart € 4,50). Op maandag 17 juni is het niet mogelijk om nog als groep in te schrijven.

Meer informatie via:
website: www.avd-alblasserdam.nl
Facebook  https://www.facebook.com/Avond4DaagseAlblasserdam

Deel dit bericht via...