Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for juni 1st, 2024

ALBLASSERDAM – De politie is zaterdagavond 1 juni 2024 op pad gestuurd voor een ‘conflictbemiddeling’ nabij de Esdoornlaan in Alblasserdam. De agenten kwamen met spoed aan en droegen bij de melding hun zware vesten. Er werd onder meer met mensen gesproken op de Anjerstraat en de Esdoornlaan. Daarna reden agenten, met hun vesten nog aan, naar een woning aan de Groen van Prinstererstraat. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De brandweer van Alblasserdam is zaterdagavond 1 juni 2024 met spoed uitgerukt voor een brandmelding bij een bedrijf aan de Grotenoord in Hendrik-Ido-Ambacht, het industrieterreintje naast de Brug over de Noord. Omdat er flinke vlammen te zien waren en onduidelijk was wat er precies in brand stond, werd opgeschaald naar middelbrand. Bij de aankomst van de brandweer bleek er afval op het terrein in brand te staan. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. De bedrijfspanden zijn niet beschadigd geraakt. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Een bedrijfsbus is zaterdag 1 juni 2024 op de A15 bij Alblasserdam in brand gevlogen. Dit gebeurde op de baan richting Rotterdam. De bestuurder zag dat zijn voertuig ineens begon te roken. De man zette het voertuig aan de kant en zag dat er vlammen zichtbaar waren onder de motorkap. Met brandblussers werd het vuur grotendeels gedoofd. De brandweer heeft nageblust. De bedrijfswagen is daarna door een bergingsbedrijf opgehaald. Wat er nu precies misging, waardoor brand ontstond, is nog onbekend. Foto’s: Twan Beukers.

Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 8 juni 2024 wordt er in Nieuw-Lekkerland weer een rommelroute door het dorp gehouden. Van 09.00 tot 16.00 uur kunnen alle inwoners vanuit hun voortuig of garage tweedehands spullen aanbieden. Mensen die deel willen nemen, kunnen zich opgeven bij Sandra via het mailadres [email protected] of via deze Facebookpagina. Hieronder een lijst van huidige deelnemers. Via de eerder genoemde Facebookpagina wordt een actuele lijst met deelnemers bijgehouden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De inschrijving voor deelname aan de Alblasserdamse Avondvierdaagse is zaterdag 1 juni 2024 van start gegaan. Van 17 tot en met 20 juni 2024 wordt in Alblasserdam weer de avondvierdaagse gelopen. Een grote groep vrijwilligers staat gereed om de avondvierdaagse, waaraan veel enthousiaste wandelaars deelnemen, in goede banen te leiden. Er kan ingeschreven worden voor wandeltochten van 2½, 5 en 10 km. De kosten bij voorinschrijving zijn € 5,00 per persoon. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

Zakelijke bijdrage
Als je een eigen woning hebt in Amsterdam, dan kan het maar zo zijn dat er een keer een leiding niet meer werkt zoals het zou moeten. Daarnaast kan het ook zijn dat je afvoer ineens verstopt zit en dat je niet meer weet hoe het losgemaakt moet worden. Gelukkig heb je genoeg loodgieters in de buurt die jou wel uit de brand kunnen helpen. Toch is het wel goed om te weten wanneer je een loodgieter precies in moet schakelen en wat ze dan voor je kunnen doen. Hieronder lees je precies wanneer je een loodgieter in moet schakelen als je woont in of rondom Amsterdam. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.