Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 29th, 2023

ALBLASSERDAM – In een flatwoning aan de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam is woensdagmiddag 29 november 2023 een overleden man aangetroffen. De politie en de ambulancedienst kwamen nog met diverse voertuigen ter plaatse voor een reanimatie, maar die hulp mocht niet meer baten. Ook burgerhulpverleners werden ingezet.

Advertorial
ALBLASSERDAM – Zwarte Piet komt maandag 4 december 2023 naar de weekmarkt op het Wilgenplein in Alblasserdam om daar cadeautjes en snoep uit te delen aan kinderen. Hij is er van 11.00 tot 16.00 uur en rijdt rond op een bakfiets met daarop een muziekbox die sinterklaasliedjes afspeelt. De Piet komt ter promotie van de markt.

ALBLASSERDAM / REGIO – Ook de drinkwaterprijs gaat volgend jaar omhoog. Eerder deze week meldde het Waterschap al dat de waterschapsbelasting zal toenemen. Drinkwaterbedrijf Oasen meldt dat het gaat om een stijging van ongeveer 8,4 procent. Het komende jaar kost duizend liter drinkwater 1,56 euro bij Oasen. Het vastrechttarief wordt 91,45 euro per jaar. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

NIEUW-LEKKERLAND – Laïsha Meerkerk is met haar boek ‘Saartje Tadema’ de schoolkampioen geworden tijdens een voorleeswedstijd op basisschool De Wegwijzer in Nieuw-Lekkerland. Daarmee is zij door naar de regionale finale. Op De Wegwijzer werd in de afgelopen periode aandacht besteed aan de Nationale Voorleeswedstrijd. “Na een klassenronde en een schoolfinale met 6 finalisten, willen we onze kampioen natuurlijk even in het zonnetje zetten,” laat leerkracht  Ruben Vlot weten. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.