Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 16th, 2023

Advertorial
ALBLASSERDAM – Vanaf heden start een nieuwe serie over de weekmarkt, die iedere maandag wordt gehouden op het Wilgenplein in Alblasserdam. Wekelijks vertellen twee ondernemers wat zij de komende week te bieden hebben. Deze week trappen Marktslagerij Bakker en snoepkraam De Waal af. Marktslagerij Bakker heeft voor maandag 20 november 2023 al het stoofvlees zoals riblappen, sukadelappen en magere stooflappen in de aanbieding van 22 voor 17 euro per kilo. Verder is de kipfilet maandag van 12.50 euro voor 10 euro per kilo. En het rundergehakt kost maandag geen 13 euro per kilo, maar slechts 10 euro.

“We hebben vanaf heden ook weer vers wild, zoals ree, hert en wild zwijn. Verder kunnen mensen profiteren van onze winterproducten zoals erwtensoep, rookworst (rund of varken) en zuurkoolspek,” vertelt Jan Bakker van de Marktslagerij. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

KINDERDIJK – Kenmare Resources plc (“Kenmare”) en IHC Mining hebben een contract getekend voor de bouw en levering van twee grote op maat gemaakte mijnbouwbaggerschepen. De schepen gaan tegelijkertijd gebouwd worden op de scheepswerf van IHC in Kinderdijk. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Tijdens een inspectie in een ernstig vervuilde woning in Alblasserdam hebben de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) en de politie vorige week twee kittens aangetroffen die overleden waren aan de gevolgen van een ware vlooieninvasie. Dat meldt de LID. De bewoner had de dieren wegens tijdelijke afwezigheid overgelaten aan de verzorging door een buurtgenoot. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.