Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 14th, 2023

ALBLASSERDAM – De politie heeft dinsdagavond 14 november 2023 een onderzoek ingesteld naar een man die al een tijd niet was gezien en gesproken. Een familielid belde hierover de politie. Er werd onderzoek gedaan in één van de flats aan de De Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Of de man uiteindelijk is aangetroffen, is nog onbekend.

ALBLASSERDAM – In één van de zalen in de Eben Haëzerkerk aan de Plantageweg in Alblasserdam wordt de komende tijd stilgestaan bij Bijbelse gelijkenissen. Woensdagavond 15 november 2023 is de eerste bijeenkomst. De start om om 19.30 en het duurt tot 21.00 uur. “Er staan veel gelijkenissen in de Bijbel. Deze zijn uitgesproken door de Heere Jezus zelf. Het zijn verhalen om verschillende zaken duidelijk te maken aan mensen. In elke gelijkenis zit een boodschap voor ons,” vertelt Tim de Jong namens de organisatie. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – Abram de Haan en Marianne de Haan – Smit uit Alblasserdam zijn maandag 13 november 2023 65 jaar getrouwd. Het briljanten echtpaar, dat al ruim veertig jaar langs het Cortgene woont, kreeg maandag burgemeester Jan Willem Boersma op bezoek. De burgervader feliciteerde het tweetal met de mijlpaal en overhandigde als cadeau een bos bloemen. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.