OUD-ALBLAS – Bij de Peperhoeve aan de Peperstraat in Oud-Alblas werd afgelopen week feest gevierd. Stichting Peperhoeve wonen biedt onderdak aan 10 jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Zij krijgen hier op een huiselijke manier 24uurs-zorg. Er zijn diverse acties geweest om geld en spullen in te zamelen, waarmee de woning verduurzaamd kon worden. “Ongelooflijk hoe hier gehoor aan gegeven is door alle sponsoren. Hierdoor is de Peperhoeve nu in het bezit van zonnepanelen, een zonneboiler, een nieuw thermostaatsysteem en nog meer spullen die in het kader van de verduurzaming van de woning geschonken zijn,” zo laat de organisatie weten.

Vrijdag 10 november stond de avond bij Stichting Peperhoeve wonen in het teken van alle betrokkenen, geïnteresseerden, vrijwilligers, maar vooral de sponsors.  Na een intensieve voorbereiding stond er een tent met versnaperingen voor alle gasten, werden er oliebollen gebakken en stonden er verschillende kraampjes.

“Het was een feestelijke avond, waarin zowel de bewoners als de oprichter van de woning, Bart van Noordenne, iedereen bedankte voor de inzet, sponsoring en belangstelling in de Peperhoeve. Daarna hebben de bewoners en de gasten er met elkaar een leuk feestje van gemaakt!”

Deel dit bericht via...