Skip to content

Alblasserdamsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Alblasserdam en omgeving…

Archive

Archive for november 10th, 2023

NIEUW-LEKKERLAND – De politie, ambulancedienst en traumahelikopter zijn vrijdag 10 november 2023 opgeroepen voor een man die mogelijk van een dak was gevallen tijdens werkzaamheden in de Dorpslaan in Nieuw-Lekkerland. De man lag op de grond en was even daarvoor nog op het dak. Toen de man werd aangetroffen en tevens een epileptische aanval leek te hebben, werd 112 gebeld. Na aankomst van de hulpdiensten vertelde de man zelf dat hij niet van het dak was gevallen, maar eerst naar beneden was gegaan toen hij zich niet lekker voelde worden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM- Twee personenauto’s en een bakwagen zijn vrijdag 10 november 2023 op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde op de A15 richting Rotterdam. Eén man had na de botsing last van zijn nek, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft een personenauto van de weg gehaald. De andere twee voertuigen waren beschadigd, maar nog goed genoeg om mee te kunnen rijden. Klik op Lees Meer om de rest van dit bericht te bekijken.

ALBLASSERDAM – De Brug over de Noord is sinds vrijdagavond 10 november 2023 buiten gebruik door een storing. De storing ontstond rond 20.00 uur. Het is nog onbekend tot hoe lang de storing gaat duren. De automobilisten kunnen via de Noordtunnel. Fietsers en voetgangers moeten verder omrijden of wachten.